El Museu ..... y más museos

Avui anirem a Figueres perque  volem que conegueu uns quants museus que es troben en aquesta ciutat situada a 10 minuts de Mas Jonquer i que és la capital de l´Alt Empordà.
La primera parada la farem al Teatre Museu Dalí +info , on es troben moltes de les obres de Salvador Dalí, aquesta és una visita obligada :D recomanem comprar el tiquet abans o anar d´hora, sobretot si és estiu i un dia plujós, perque com que no es pot anar a la platja, anar al museu Dalí és el plà B de molts turistes.

Hi ha més museus a Figueres ! Com el Museu de l´Empordà +info que conserva una de les col·leccions d’art més destacades de la comarca. El museu del Joguet de Catalunya + info i el Museu de la Tècnica de l´Empordà + info. Quina varietat de museus que hi ha ! I entre visita i visita podeu fer un mos, aquest pot ser dolç o salat, si el preferiu dolç us recomanem que tasteu una Flaona.......... ja ens explicareu si us agrada ;-)


Hoy iremos a Figueres porque queremos que conozcáis unos cuantos museos que se encuentran en esta ciudad situada a 10 minutos de Mas Jonquer. La primera parada la haremos en el Teatre Museu Dalí, donde se encuentran muchas de las obras de Salvador Dalí, ésta es un parada obligada :D 
También pueden ir al Museo del Empordà, que conserva una de las colecciones de arte más destacadas de la comarca. El Museo del Juguete de Catalunya y el Museo de la Técnica de l´Empordà.
Entre visita y visita les recomendamos que cojan fuerzas y prueben la Flaona, les gustará.

Comentarios