Fira de l´oli d´Espolla / Olive Oil Fair

Diumenge 18 es va celebrar la Fira de l´Oli a Espolla, poble de l´Alt Empordà conegut per les oliveres i les vinyes que el rodegen.
Varem tenir la oportunitat d´anar-hi, com també ho van fer uns quants clients que havien passat el cap de setmana a Mas Jonquer, ells van parar a comprar oli del Empordà abans de tornar a casa.




La veritat és que ens va sorpendre el gran nombre de parades que hi havia, i que oferien gran varietat de productes com oli, es clar ! olives, pà, brunyols, formatges, dolços, embotits ..... com podeu veure hi havia molt per tastar, comprar i mirar.
A una de les places hi tocava una orquestra , hi havia castellers fent pilars, castells inflables pels nens, vaja, que tothom estava ben distret i divertit.

Us recomanem aquesta sortida per l´any vinent, recordeu a mitjans de Gener a Espolla us esperen.










Fotografies: @dydolya @franxesca65 @kornel.kiwerski  @peptorner via instagram

El Domingo 18 se celebró la Feria del aceite en Espolla, pueblo de l´Alt Empordà conocido por los olivares y viñas que lo rodean. Tuvimos la oportunidad de ir, como también lo hicieron algunos clientes que disfrutaron de un fin de semana en Mas Jonquer, pararon a comprar aceite antes de volver a casa.



Comentarios