Festivals de Música al Empordà

Des de fa molts anys es celebren Festivals de Música a Perelada, Figueres i altres poblacions del Empordà.
Avui us parlaré del reconegut Festival de Música a Perelada, l´Acúsitca de Figueres i el Festival Sons del Món.

El Festival de Perelada va ser fundat l´any 1987. El conjunt medieval del Castell de Perelada amb els seus jardins, és l´escenari del Festival durant els mesos de Juliol i Agost. L´auditori, situat dintre dels jardins del Parc Castell, és l´espai idoni per els concerts durant les nits d´estiu. Història i prestigi identifiquen el Festival, que tant per les propostes artístiques com per l´excepcionalitat del marc en el que es celebra, situa aquesta localitat medieval en el centre cultural i d´oci de les nits estiuenques de la Costa Brava.

Per més informació del Festival, per saber qui actua aquest any i comprar entrades en el següent link ho trobareu:

Festival de Perelada 2015






El Festival Acústica es celebra a Figueres des de fa uns 15 anys, la veritat és que està molt bé, pots gaudir de molts concerts de grups coneguts del panorama musical català i espanyol, molts d´ells són gratuïts i al centre de la ciutat !
També es celebra l´Acustiqueta, per a més petits, el seu primer Festival !
Normalment es celebra l´últim cap de setmana d´Agost o el primer de Setembre, per despedir l´estiu amb música !

Per més informació     Festival Acústica a Figueres




Festival de Perelada
El conjunto medieval del Castell de Peralada junto con sus jardines, es el escenario del Festival del Castell de Peralada durante los meses de julio y agosto. El auditorio, situado dentro de los jardines del Parc Castell de Peralada, es el espacio idóneo para los conciertos en las noches de verano. Historia y prestigio identifican el Festival, que tanto por las propuestas artísticas como por su excepcionalidad del marco en el que se desarrolla, sitúa esta localidad medieval en el centro cultural y de ocio de las noches estivales de la Costa Brava.

Comentarios