Comença Abril / Hello April


Per començar a gaudir d´aquest mes d´Abril us faig saber que diumenge es celebren dues fires ben a prop : 

- Al Port de la Selva es celebra la Fira de l´Espàrreg Més informació


-  A Vilafant la Fira del Conill   Més info

El 2017 ha començat força bé, els primers mesos de l´any acostumen a ser els més fluixos pel que fa ocupació però no ens podem queixar, estem contents i ademés hi hagut un gran nombre de repetidors, i això ens agrada, com per exemple  una parella que es va casar a Mas Jonquer fa 6 anys i van tornar ha passar un cap de setmana, va ser una grata sorpresa.

Gràcies Vero i David




També vull agrair als Srs. Retsmann que cada any passin per Mas Jonquer ja sigui per anar a passar uns mesos al sud com per tornar a casa. Ah, i sempre acompanyats dels seu gos Paco. Danke



La temporada de rutes de cavalls han començat, la setmana passada va venir el primer grup, aquesta vegada alemanes i angleses, tot noies, volten per la comarca durant una setmana amb una guia, els cavalls reposen, mengen, beuen en una zona de la finca i elles sopen, dormen i esmorzen, i en ruta. Aquí paren els dilluns.







Si voleu veure més fotos i informació de les rutes dels cavalls @trekandride @canmunihorsetrail

Més clients que repeteixen estada a Mas Jonquer i ho comparteixen a les xarxes socials. Gràcies




Varem visitar Sant LLorenç de la Muga, és un poble que recomano molt als clients, està a 25 minuts de l´hotel i  crec que val la pena escapar-se,  gaudir d´aquesta part de l´Empordà, camins, rius, pobles bonics ....




Imatge de la primera posta de sol del 2017 que vaig fotografiar, principis de Gener a Roses.










Per cert, fins el 9 d´Abril es celebra a Roses la ruta de les tapes, per segon any bars i restaurants ofereixen una tapa amb una copa de ví, una bona iniciativa per anar a Roses i gaudir de la seva gastronomia i vins de lEmpordà.

Que comenceu un l´Abril d´una manera fantàstica.

Isabel

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

El próximo domingo se celebran dos ferias cerca de Mas Jonquer, en El Port de la Selva del Espárrago y en Vilafant del Conejo.

Durante los últimos meses, clientes que ya habían venido a pasar unos días, han vuelto, ha sio una grata sorpresa. 
Hasta el 9 de Abril se celebra en Rosas la ruta de la tapa, podéis provar 51 tapas diferentes acompañada de una copa de vino.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  

Next sunday there are two fairs near Mas Jonquer, in Port de la Selva, Asparagus Fair, and Vilafant, near the tgv station, Rabbit Fair.

During the last two months, costumers that they had already stayed in Mas Jonquer, have come back, it was a pleasure to see the again.
Until the 9th of April in Roses is held the Tapas Tour, you can taste 51 different tapas accompanied with a glass of wine.

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Le dimanche prochain, il y a deux foires près de Mas Jonquer, à Port de la Selva, Asparagus Faireet Vilafant, près de la gare tgv, Rabbit Fair.     Au cours des deux derniers mois, les clients qu'ils avaient déjà séjournés à Mas Jonquer, sont revenus, c'était un plaisir de le voir encore. Jusqu'au 9 avril à Roses se déroule le Tapas Tour, vous pourrez déguster 51 tapas différentes accompagnées d'un  verre de vin.








Comentarios